foto winkelIn het vorige nieuwsbericht schreef ik over onze eerste grote opdracht. Maar wist je dat we ook een thuiszorgwinkel hebben gehad?

Een van de gemeentes in de omgeving wilde wel met ons samenwerken voor alleenstaande ouders vanuit de bijstand, om hen aan het werk te helpen in de thuiszorg. Met het idee dat zij tijdens de schooltijden van de kinderen aan de slag zouden kunnen. In onderaanbesteding van een grote thuiszorgorganisatie hebben we een aantal jaren huishoudelijke zorg geboden aan ouderen. Deze gemeente wilde echter ook graag een thuiszorgwinkel in het centrum, dus op voorwaarde dat de winkel er zou komen, kregen we een aantal klanten te begeleiden richting werk.

Ellemieke heeft deze winkel en de thuiszorg een aantal jaren gerund. Zo hebben we én de inwoners van de gemeente geholpen aan thuiszorgartikelen én voor de gemeente de alleenstaande ouders in de bijstand aan het werk geholpen én de ouderen in de gemeente thuiszorg geboden. Win-win-win-win.

#win-win #reintegratie #thuiszorgwinkel

+ berichten

Als arbeidsdeskundige zet ik graag mijn expertise en ervaring in om met werkgever én werknemer mee te denken over de mogelijkheden. Zo missen we geen enkele re-integratiekans.

Lees meer over