De kracht van wandelcoaching

Door middel van fysieke beweging komen je gedachten in beweging

De kracht van wandelcoaching

Door middel van fysieke beweging komen je gedachten in beweging

Wandelcoaching

Wij begrijpen dat re-integratie na ziekte of een periode van afwezigheid uit het arbeidsproces een uitdaging kan zijn. Daarnaast geloven wij dat een natuurlijke omgeving een geweldige setting biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan, om deze unieke manier van coaching toe te voegen als onderdeel van jouw (re-integratie)traject.

Interesse?

Wil je eerst meer weten over wandelcaching? Laat je terugbellen voor meer informatie.

  Waarom kies je voor wandelcoaching?

  • Stimuleert fysieke beweging en dit brengt de gedachten in beweging waardoor meer gedacht gaat worden in oplossingen en mogelijkheden.
  • Vermindert stress waardoor je beter in staat bent om ontspannen en open naar de situatie te kijken.
  • Biedt een ontspannen en inspirerende omgeving om persoonlijke en professionele doelen te bespreken, wat kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe perspectieven en het vergroten van zelfvertrouwen.
  • Bevordert een gevoel van welzijn en positiviteit door de positieve effecten van natuur op mentale gezondheid en welbevinden.
  • Helpt bij het opbouwen van veerkracht en het omgaan met veranderingen tijdens het re-integratieproces.
  • Stimuleert een open en vertrouwelijke communicatie tussen de coach en de cliënt, waardoor diepgaande ondersteuning en begeleiding mogelijk zijn.

  Wat kun je verwachten van onze wandelcoaching?

  Onze ervaren coaches nemen je mee op wandelingen in de prachtige natuur, waarbij de rust en schoonheid van de omgeving als inspiratie dienen voor jouw traject. Dit biedt de mogelijkheid om buiten de muren van een kantooromgeving te praten en te reflecteren. Onze wandelingen bieden een ontspannen sfeer, waar je je op je gemak voelt om openlijk te praten over je doelen, uitdagingen en ambities.

  Onze coaches zijn getraind in het combineren van traditionele coachingstechnieken met de kracht van de natuur. Samen zullen we werken aan het ontdekken van jouw sterke punten en het identificeren van de obstakels die je mogelijk tegenkomt tijdens je re-integratieproces.
  Of je nu op zoek bent naar hulp bij het vinden van geschikt werk, het opbouwen van zelfvertrouwen, het omgaan met stress, of het herontdekken van jouw passie en doel in het leven. Onze wandelcoaching is afgestemd op jouw behoeften en wensen en kan onderdeel zijn van een Werkfit Maken traject, een traject Modulaire Dienstverlening of een Tweede Spoor traject.

  Als je klaar bent om op een nieuwe en verfrissende manier naar jouw re-integratieproces te kijken, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we jouw re-integratie naar een succesvolle en vervullende toekomst in gang zetten – een stap tegelijk, in de natuur.

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wandelcoaching jou kan helpen op jouw re-integratiepad. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen bij deze belangrijke fase in jouw leven.

  De wandelcoaches van Nieuwe Koers

  Iemand begeleiden in een re-integratietraject is bij Nieuwe Koers nóóit een routineklus. Ook niet die van jou! Jij bent voor ons uniek en je verdient een aanpak op maat. We zijn oprecht geïnteresseerd, denken en leven mee en communiceren op een informele manier.

  Daisy Konijn
  Daisy KonijnLoopbaancoach
  Door je een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen wordt het eigen inzicht vergroot en kunnen we doelgericht te werk gaan in het traject.

  06 12 44 26 72
  daisy@nieuwekoers.nl

  Femke Kikkert
  Femke KikkertLoopbaancoach
  Ik ga naast je staan en we kijken samen wat jij nodig hebt om weer duurzaam aan het werk te kunnen gaan. Betrokken, eerlijk en out-of-the-box denkend

  06 83 22 48 89
  femke@nieuwekoers.nl