Modulaire
Re-integratiediensten

Soms ben je nog niet toe aan het traject Werkfit maken en kun je extra ondersteuning gebruiken om weer vol vertrouwen aan de slag te gaan.

Nieuwe Koers biedt drie modulaire diensten aan. We kunnen deze drie modules los of gecombineerd inzetten. Net wat voor jou het beste is.

Participatie interventie

Wil je graag weer zelfstandig dingen ondernemen en in beweging komen? Nieuwe contacten leggen en onderhouden? Met de module Participatie interventie helpen we je de drempel over.

Samen kijken we wat jij kunt ondernemen om weer mee te doen in de maatschappij. Denk maar aan kleine activiteiten, zoals iedere dag een boodschapje, een praatje met de buren maken of familie bezoeken

Bevorderen maatschappelijke deelname

Is de stap naar werk voor jou nog te groot? Dan zal het je verder helpen als je regelmatig iets onderneemt buiten de deur. Wij helpen je op weg.

Misschien is licht vrijwilligerswerk in de buurt iets voor jou; bij een buurtcentrum, een kinderboerderij of een zorginstelling. Of sporten bij een sportclub. Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen, motivatie, zelfbeeld en weerbaarheid. Je leert in jouw tempo weer zelfstandig mee te doen in de maatschappij.

Begeleiding bij scholing

Ben je vol goede moed begonnen met scholing via het UWV, maar lukt het niet je opleiding succesvol af te ronden? Misschien ben je het leren een beetje verleerd of spelen er privé dingen die je afleiden. Jouw coach van Nieuwe Koers ondersteunt je bij het afronden van je opleiding of studie. Je kunt bijvoorbeeld begeleiding krijgen bij de opdrachten die je thuis moet doen of hulp bij het plannen van je studie en focus aanbrengen.

Wij bellen je terug!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op of bel 0251 271367.

    Een re-integratie specialist spreken?
    Bel 0251 271367

    We doen het samen!

    We vinden het belangrijk om de weg naar werk samen af te leggen: jij doet wat jij kan, wij ondersteunen je daarbij en zetten alles in wat we in huis hebben. We spreken samen af wie wat doet, en je mag er van uitgaan dat wij doen wat we beloven. Dat verwachten wij ook van jou. Ieder traject bij Nieuwe Koers is persoonlijk maatwerk en daardoor uniek. We zetten ons voor iedereen voor de volle 100% in. Wij vieren feest als jij een leuke baan hebt gevonden die helemaal bij je past!