Modulaire
Re-integratiediensten

Eerste stap, een extra steuntje in de rug

Modulaire
Re-integratiediensten

Eerste stap, een extra steuntje in de rug

Soms ben je nog niet toe aan het traject Werkfit maken en kun je extra ondersteuning gebruiken om weer vol vertrouwen aan de slag te gaan.

Nieuwe Koers biedt drie modulaire diensten aan. We kunnen deze drie modules los of gecombineerd inzetten. Net wat voor jou het beste is.

Participatie interventie

Wil je graag weer zelfstandig dingen ondernemen en in beweging komen? Nieuwe contacten leggen en onderhouden? Met de module Participatie interventie helpen we je de drempel over.

Samen kijken we wat jij kunt ondernemen om weer mee te doen in de maatschappij. Denk maar aan kleine activiteiten, zoals iedere dag een boodschapje, een praatje met de buren maken of familie bezoeken

Wij bellen je terug!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op of bel 0251 271367.

  Een re-integratie specialist spreken?
  Bel 0251 271367

  Bevorderen maatschappelijke deelname

  Is de stap naar werk voor jou nog te groot? Dan zal het je verder helpen als je regelmatig iets onderneemt buiten de deur. Wij helpen je op weg.

  Misschien is licht vrijwilligerswerk in de buurt iets voor jou; bij een buurtcentrum, een kinderboerderij of een zorginstelling. Of sporten bij een sportclub. Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen, motivatie, zelfbeeld en weerbaarheid. Je leert in jouw tempo weer zelfstandig mee te doen in de maatschappij.

  Begeleiding bij scholing

  Ben je vol goede moed begonnen met scholing via het UWV, maar lukt het niet je opleiding succesvol af te ronden? Misschien ben je het leren een beetje verleerd of spelen er privé dingen die je afleiden. Jouw coach van Nieuwe Koers ondersteunt je bij het afronden van je opleiding of studie. Je kunt bijvoorbeeld begeleiding krijgen bij de opdrachten die je thuis moet doen of hulp bij het plannen van je studie en focus aanbrengen.

  Wat vinden anderen van Nieuwe Koers

  ‘Omdat ze mij met respect en juist begeleid hebben. Met alle vragen kon ik bij haar komen. Voelde fijn zo gehoord en geholpen te worden in mijn zoektocht.’
  Anita, IJmuiden

  ‘Wil nog even benadrukken dat ik uitstekend door jou en Annemarie ben bijgestaan en geholpen…..mijn dank is groot. Fijn dat jullie er zijn in soms moeilijke tijden als het lichaam niet datgene meer doet wat je graag zou willen.’

  Hanneke, Julianadorp

  ‘Ik vind het fijn dat je mij hebt vrij gelaten in de zoektocht naar andere passende functies’

  Sjaak, Heemskerk

  ‘Zonder jullie had ik dit niet gekund en was ik niet tot deze passende baan gekomen.’

  Angelique, Hilversum

  ‘Ik geef een 10! Alles gaat naar wens zowel via app, mail als sms. Ik heb geen klachten!’

  Rogier, IJmuiden

  ‘Ik ben zeer te spreken over mijn werk en over mijn collega’s. Ik voel mij vanaf dag 1 al als een vis in het water. Ik ben blij dat ik helemaal op mijn plek zit.’

  Daniel, Beverwijk

  Wij begeleiden in de Modulaire trajecten

  Wil je meer weten over de modulaire trajecten en onze aanpak? Aarzel niet en neem contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Mocht je liever willen dat we je terugbellen? Laat dan je naam en telefoonnummer achter op de website.

  Ellemieke Poortvliet
  Ellemieke PoortvlietRe-integratie specialist, Loopbaancoach
  Manuela van Keulen
  Manuela van KeulenRe-integratie specialist, Jobcoach