In de afgelopen tijd hebben we een aantal mooie trajecten ontwikkeld die je helpen stilstaan bij je loopbaan. De loopbaan APK staat stil bij een viertal belangrijke vragen:

  • Ben ik een bevlogen medewerker?
  • Hoe staat het met mijn persoonlijke flexibiliteit?
  • Hoe is mijn werk-privé balans?
  • Waar sta ik qua ontwikkeling?

Juist nu er weer ruimte komt om elkaar te ontmoeten en plannen te maken, kan het ook fijn zijn om het ‘stof’ van je loopbaan af te halen. Doe je nog steeds wat je plezier geeft? En waarin zou je je graag willen ontwikkelen? Allemaal vragen die samen met een coach nét wat meer ruimte en verdieping krijgen en je helpen om tot actie over te gaan.

Speciaal voor Moeders hebben we een mooi programma ‘Mama in Balans ontwikkeld. In dit programma staan we onder andere stil bij energiegevers en energievreters en hoe je als moeder in balans blijft tussen je gezin en werk.

En tot slot komt er binnenkort een gratis Ontwikkkeladvies beschikbaar voor mensen met maximaal een MBO 2 opleiding. Informatie opvragen en aanmelden kan vanaf nu al!

Spreekt één van deze programma’s je aan of heb je een medewerker voor wie dit geschikt is, neem dan contact met ons op via info@nieuwekoers.nl

+ berichten

Ik vind het leuk om samen met je op te lopen in een traject en je verdiepende vragen te stellen, zodat je zelf tot inzicht komt en een nieuw toekomstperspectief krijgt!