Ontwikkeladvies bij Nieuwe Koers

Weten waar je staat en waar je naartoe wilt

Ontwikkeladvies bij Nieuwe Koers

Weten waar je staat en waar je naartoe wilt

Je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is continu in verandering en de coronacrisis heeft dat behoorlijk versterkt. In de ene branche komt men personeel tekort en in de andere branche worden mensen naar huis gestuurd omdat er geen werk meer is.

De overheid bood vanaf 1 december 2020 via de subsidie NL leert door iedereen vanaf 18 jaar GRATIS de kans om een ontwikkeladviestraject t.w.v. € 700,- te doorlopen, zodat je daarna weet wat je kansen op de arbeidsmarkt zijn. Er waren maar liefst 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar gesteld. De inschrijving voor dit traject is gesloten.

Blijf op de hoogte

Laat je naam en e-mailadres achter en wij brengen je op de hoogte mochten hierin nieuwe ontwikkelingen zijn. Wil je meer weten over je kansen op de arbeidsmarkt en wil je weten wat wij je kunnen bieden als jobcoach of loopbaancoach, neem dan contact op met Ellemieke of  Daisy.

Blijf op de hoogte!

Laat hieronder gegevens achter en houden je op de hoogte.

  Of bel 0251 271367
  We kunnen ook videobellen.

  Je kansen op de arbeidsmarkt

  De arbeidsmarkt is continu in verandering en de coronacrisis heeft dat behoorlijk versterkt. In de ene branche komt men personeel tekort en in de andere branche worden mensen naar huis gestuurd omdat er geen werk meer is.

  De overheid biedt vanaf 1 december 2020 via de subsidie NL leert door iedereen vanaf 18 jaar GRATIS de kans om een ontwikkeladviestraject t.w.v. € 700,- te doorlopen, zodat je daarna weet wat je kansen op de arbeidsmarkt zijn. Er zijn maar liefst 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar gesteld.

  Zet je op de wachtlijst

  Laat je naam en telefoonnummer achter en wij plaatsen je alvast op een wachtlijst. We bellen je binnen een werkdag terug om de inschrijving met je te bespreken. Nogmaals: dit traject is gratis!

  Het ontwikkeladvies traject

  Wat houdt het ontwikkeladvies traject in:

  • Kennismaking
  • Arbeidsmarktscan
  • 2 individuele loopbaan gesprekken
  • Opstellen van een ontwikkelplan

  De gesprekken kunnen zowel via beeldbellen plaatsvinden, als bij ons op kantoor in Beverwijk.

  Na het traject heb je een beeld van je huidige situatie op de arbeidsmarkt en weet je waar je toekomst perspectief ligt. Je werkt aan je persoonsprofiel waarin je competenties, kwaliteiten, vaardigheden en voor jou belangrijke voorwaarden aan werk benoemd staan.

  Kortom, je hebt een duidelijk beeld van wie je bent en wat je kunt en waar je kansen liggen voor de toekomst. In een ontwikkelplan leg je dit allemaal vast, zodat je zelf aan de slag kunt met datgene wat je hebt ontdekt en je hebt voorgenomen.

  kruispunt

  Maak kennis met onze deskundigen

  Ellemieke Poortvliet
  Ellemieke PoortvlietLoopbaancoach
  Ik vind het leuk om samen met je op te lopen in een traject en je verdiepende vragen te stellen, zodat je zelf tot inzicht komt en een nieuw toekomstperspectief krijgt!

  06 10272807
  ellemieke@nieuwekoers.nl

  Daisy Konijn
  Daisy KonijnLoopbaancoach
  Door je een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen wordt het eigen inzicht vergroot en kunnen we doelgericht te werk gaan in het traject.

  06 12 44 26 72
  daisy@nieuwekoers.nl

  Voor wie is deze regeling?

  • Werknemers

  • Flexwerkers

  • ZZP’ers

  • Werkzoekenden

  Waarom kiezen voor Nieuwe Koers?

  • Meer dan 15 jaar ervaring met loopbaanbegeleiding.

  • Menselijk maatwerk, snelheid en kennis van zaken staan bij ons voorop.

  • Wij begeleiden vanuit oprechte interesse en verbinding.

  De juiste stappen

  De arbeidsdeskundige van Nieuwe Koers geeft advies over de mogelijkheden van de zieke medewerker binnen het eigen bedrijf, maar denkt ook mee over de juiste stappen in het re-integratieproces. Vaak komt zij in beeld wanneer duidelijk wordt dat er sprake is van structurele beperkingen bij de medewerker, of wanneer het verzuim ongeveer een jaar duurt.

  Arbeidsdeskundig onderzoek

  Onze gecertificeerde arbeidsdeskundige voert een arbeidsdeskundig onderzoek uit, om antwoord te kunnen geven op de vragen of de medewerker het eigen werk (eventueel aangepast) nog kan uitvoeren, of dat er beter gezocht kan worden naar ander werk bij de eigen werkgever of bij een andere werkgever.

  Wij bellen je terug!

  Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

   Print Friendly, PDF & Email