Genietend liep ik tijdens onze vakantie over smalle paadjes in de Oostenrijkse bergen. Mijn blik gericht op mijn voeten en het pad vóór mij om te voorkomen dat ik mis zou stappen. Er zaten flinke  klimmetjes tussen waardoor ik zo nu en dan écht even stil moest staan om op adem te komen. En dan… wat een uitzicht! Verrast over de weg die ik al had afgelegd en verwachtingsvol over wat er nog zou komen, genoot ik van de prachtige bergen en het dal dat ik voor mij zag. Ik grapte nog tegen mijn man: laten we even op ons balkon stilstaan en genieten!

En is dat niet eigenlijk precies wat het leven ná de vakantie ook zo nodig heeft? Niet alleen maar doorgaan, maar zeker ook stil staan. Bewust worden waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Maar juist ook bewust worden wat er allemaal om je heen te zien is en daarvan genieten! Wie doet er mee?

+ berichten

Ik vind het leuk om samen met je op te lopen in een traject en je verdiepende vragen te stellen, zodat je zelf tot inzicht komt en een nieuw toekomstperspectief krijgt!