Het zal niemand zijn ontgaan dat Nieuwe Koers dit jaar 20 jaar bestaat. We willen onze klanten, opdrachtgevers, leveranciers, ambassadeurs en fans ontzettend bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren, en hopen natuurlijk op een fijne voortzetting van de samenwerking! En wie jarig is trakteert, dus degenen die onlangs bij ons op kantoor zijn geweest, hebben al een cadeautje gehad. En voor wie het leuk vindt om met ons mee te vieren: binnenkort organiseren we een gezellige borrel bij ons op kantoor om het glas te heffen. Tot dan!

+ berichten

Als arbeidsdeskundige zet ik graag mijn expertise en ervaring in om met werkgever én werknemer mee te denken over de mogelijkheden. Zo missen we geen enkele re-integratiekans.

Lees meer over

+ berichten

De klant in beweging krijgen is mijn drijfveer. Door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen wordt het eigen inzicht vergroot en kunnen we doelgericht te werk gaan in het traject. Mijn achtergrond in de NLP maakt mij flexibel in mijn manier van coachen.