Combineer coaching met wandelen voor een effectief re-integratietraject. Ontdek bij ons de kracht van beweging en natuur.

wandelcoaching

Het re-integreren na een periode van ziekte kan een uitdagende taak zijn. Om deze uitdaging aan te gaan, bieden wij nu ook wandelcoaching aan. We zijn ervan overtuigd dat fysieke beweging niet alleen het lichaam in beweging brengt, maar ook de geest in beweging zet. De natuurlijke omgeving vormt daarbij een ideale setting voor persoonlijke groei en ontwikkeling gedurende het re-integratietraject.

Waarom kiezen voor wandelcoaching?

Onze wandelcoaching biedt talrijke voordelen die bijdragen aan een succesvolle re-integratie:

  1. Stimuleert fysieke beweging en creatief denken: Door te wandelen worden gedachten gestimuleerd, wat leidt tot het ontwikkelen van meer oplossingsgerichte en mogelijkheden-zoekende perspectieven.
  2. Vermindert stress en bevordert ontspanning: De rustige natuurlijke omgeving helpt stress te verminderen, waardoor je beter in staat bent om ontspannen en open naar de situatie te kijken.
  3. Creëert een inspirerende omgeving: De prachtige natuur biedt een ontspannen en inspirerende setting om persoonlijke en professionele doelen te bespreken, nieuwe perspectieven te ontwikkelen en het zelfvertrouwen te vergroten.
  4. Helpt bij veerkracht en omgaan met veranderingen: Wandelen stimuleert veerkracht en helpt bij het omgaan met veranderingen tijdens het re-integratieproces.
  5. Stimuleert open communicatie: De ontspannen omgeving bevordert een open en vertrouwelijke communicatie tussen coach en cliënt, wat diepgaande ondersteuning en begeleiding mogelijk maakt.

Wat kun je verwachten van onze wandelcoaching?

Wij nemen je mee op wandelingen in de prachtige natuur, waarbij de rust en schoonheid van de omgeving dienen als inspiratie voor jouw traject. Hier buiten de kantooromgeving kun je vrij praten en reflecteren. Onze wandelingen bieden een ontspannen sfeer waarin je je op je gemak voelt om openlijk te praten over je doelen, uitdagingen en ambities.

We combineren traditionele coachingstechnieken met de kracht van de natuur. Samen zullen we werken aan het ontdekken van jouw sterke punten en het identificeren van obstakels die je mogelijk tegenkomt tijdens je re-integratieproces.

Klaar voor een Individueel afgestemd traject?

Of je nu op zoek bent naar hulp bij het vinden van geschikt werk, het opbouwen van zelfvertrouwen, het omgaan met stress, of het herontdekken van jouw doel in het leven, onze wandelcoaching wordt volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen. Wandelcoaching kan worden ingezet als onderdeel van ieder traject.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wandelcoaching jou kan helpen!

+ berichten

De klant in beweging krijgen is mijn drijfveer. Door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen wordt het eigen inzicht vergroot en kunnen we doelgericht te werk gaan in het traject. Mijn achtergrond in de NLP maakt mij flexibel in mijn manier van coachen.

+ berichten

Betrokken, eerlijk en out-of-the-box denkend