support nieuwe koers

Wat zijn de mogelijkheden om te re-integreren als je te maken hebt met long covid? Inmiddels zien we bij Nieuwe Koers diverse mensen die hierdoor uitgevallen zijn. Binnen verschillende trajecten zijn er mogelijkheden om hulp te krijgen bij de re-integratie. Bijvoorbeeld als je een uitkering krijgt van het UWV kan dat via een traject Werkfit Maken. Maar heb je een werkgever die verantwoordelijk is voor je re-integratie dan is jobcoaching of een 2e spoor traject een mogelijkheid. Bij jobcoaching is opbouw en behoud van eigen werk een belangrijk doel. Een tweede spoor traject wordt ingezet als je een jaar ziek bent en er ook buiten je eigen werkgever gezocht moet worden naar werk dat wel passend is. Uitvallen door ziekte is een nare situatie en juist daarom vinden we het erg belangrijk om persoonlijke aandacht en maatwerk te bieden in onze trajecten. Met als doel: perspectief op werk!

Wil je meer weten? Kijk dan eens op onze website en laat een terugbel verzoek achter. Dan gaan we samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie.

+ berichten

Ik vind het leuk om samen met je op te lopen in een traject en je verdiepende vragen te stellen, zodat je zelf tot inzicht komt en een nieuw toekomstperspectief krijgt!