Noloc erkenning

Noloc, de beroepsvereniging voor jobcoaches en loopbaancoaches

Er is een apart Register voor Loopbaanprofessionals en voor Register Jobbcoaches. Beide keurmerken staan voor deskundigheid en kwalitatief hoogwaardige professionals die werkzaam zijn op het gebied van mens, werk en ontwikkelen.

De leden worden bijeenkomsten, kwaliteitskringen en kennis-sessies aangeboden. Op deze manier kunnen leden informatie delen, brengen en halen. Daarnaast is er een online academie waar professionals webinars, podcasts en interessante artikelen met betrekking tot het werkveld kunnen bekijken. Hiermee stimuleren ze leden in  het blijven ontwikkelen van haar professionals.

Nieuwe Koers opgenomen in het beroepsregister

Onze collega’s Daisy Konijn (RL), Ellemieke Poortvliet (RL) en Manuela van Keulen (RJ) staan opgenomen in het beroepsregister. Zij hebben er voor gekozen om hun beroepserkenning te halen, omdat zij het belangrijk vinden om kennis te delen en te reflecteren op hun eigen handelen. Hierdoor kunnen zij kwalitatief goede begeleiding te bieden aan de mensen die zij begeleiden.

Binnen Nieuwe Koers begeleiden zij klanten die jobcoaching nodig hebben en klanten die in een loopbaantraject begeleid worden. Doordat zij ook werkzaam zijn in het werkveld van re-integratie hebben zij veel ervaring in het begeleiden van mensen met lichamelijke of mentale beperkingen én weten zij als geen ander hoe de arbeidsmarkt eruit ziet en waar er kansen liggen.

 

Noloc gecertificeerd

Manuela

Manuela van Keulen
Geregistreerde jobcoach Noloc