Graag stellen we onze collega Hans van Beenen aan je voor. Vorige week is hij vol enthousiasme bij ons begonnen en hij heeft inmiddels met de eerste klanten afspraken gemaakt. We zijn blij met hem in ons team en wensen hem veel succes toe!

Meer over Hans:
Als coach ben ik betrokken, inspirerend & motiverend. Daarbij kijk ik vooral naar wat jou intrinsiek motiveert. Met andere woorden wat is de stuwende energie die ervoor zorgt dat je steeds opnieuw weer het enthousiasme voelt om je in te zetten in je eigen traject. Ik zie het unieke in iedere klant die ik begeleid en kom daarin naast je staan. Er is plaats voor iedereen. Ik geloof erin dat we als mens onze eigen talenten en mogelijkheden hebben, soms zijn we deze uit het oog verloren of hebben onze lichamelijke /mentale uitdagingen de overhand genomen. Samen met jou gaan we kijken waar je krachten liggen. Ik laat me leiden door jouw mogelijkheden!

Als mens ben ik een echt mensen mens, van jongs af aan geeft het mij een goed gevoel anderen te kunnen helpen, het is mijn kracht om verder te kijken dan de problemen, uitdagingen of beperkingen die iemand aan de oppervlakte ervaart.

Door middel van verschillende opleidingen waaronder NLP ben ik mij gaan vormen naar de coach die ik nu ben. Mijn benadering is creatief en out of the box indien nodig. Als ik zie dat we samen stappen maken -hoe klein die ook mogen zijn of lijken- weet ik dat we het goede pad aan het bewandelen zijn en zullen er ongekende nieuwe mogelijkheden ontstaan. Zo weet ik goed hoe het vinden van een passende baan bijdraagt aan het welzijn en de levenskwaliteit van iemand, precies dat is mijn drijfveer! Daarnaast gebruik ik humor om te relativeren, ben integer en respectvol met compassie en begrip voor het levenspad van een ander.

Wil je mij graag spreken, neem dan gerust contact op via hans@nieuwekoers.nl of 06 30238252

+ berichten

Als arbeidsdeskundige zet ik graag mijn expertise en ervaring in om met werkgever én werknemer mee te denken over de mogelijkheden. Zo missen we geen enkele re-integratiekans.

Lees meer over