batterij opladen

Hoe staat het met jouw batterij? Ik help je graag om deze vraag te beantwoorden!

Om deze vraag goed te beantwoorden is het belangrijk om even uit je hoofd en naar je lichaam te gaan. Want alleen in je lichaam kun je voelen hoe energiek of misschien juist uitgeblust je bent. Ons hoofd heeft vaak de neiging om over grenzen heen te gaan.

Grenzen stellen is een leerdoel dat ik vaak met mijn klanten bespreek. Maar hoe kun je je grenzen aangeven als je niet eens weet waar ze liggen? Of goed voor jezelf zorgen als niet weet wat je nodig hebt? Dit is vaak een belangrijk onderzoek in de trajecten, waarbij we aandacht hebben voor energiegevers en energienemers, maar ook voor het lichaamsbewustzijn. Zelf vind ik het ook niet zo gemakkelijk om even uit het hoofd te gaan om mijn lichaam te voelen. Gelukkig is mijn zus Mariska yogadocent en heb ik haar om hulp gevraagd.

Speciaal voor jou heeft Mariska een oefening opgenomen waarin ze je door middel van focus op de ademhaling vanuit het hoofd meeneemt naar het lichaam, om echt even te kunnen voelen hoe energiek of juist uitgeblust je misschien bent. Om te voelen hoe het staat met je batterij.
Klik hier om deze oefening te beluisteren.

Ik hoor graag of jouw batterij nog voldoende opgeladen is? Als het nodig is help ik je graag met de juiste coaching en ondersteuning om jouw batterij weer helemaal opgeladen te krijgen.

+ berichten

De klant in beweging krijgen is mijn drijfveer. Door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen wordt het eigen inzicht vergroot en kunnen we doelgericht te werk gaan in het traject. Mijn achtergrond in de NLP maakt mij flexibel in mijn manier van coachen.