Wat heb ik toch een leuke baan…

Deze week was ik onderweg naar een klant die een maand werkzaam was als vakkenvuller op basis van een proefplaatsing. Zij was door het UWV bij Nieuwe Koers Re-integratie en Advisering aangemeld voor een Werkfit traject.

Dit was haar droombaan vertelde ze mij een tijdje geleden. Ze had al eerder stagelopen in eenzelfde functie bij een ander bedrijf maar dat kon haar toen geen contract aanbieden, ook al waren ze tevreden over haar. We zijn daarom verder gaan zoeken totdat ik een leuke vacature opmerkte in de vacaturekrant van het WSP Zuid-Kennemerland en IJmond.

Daarna ging het heel snel, ze kon meteen beginnen. De werkgever was erg tevreden; ze pikte de dingen snel op, toonde initiatief en was aardig tegen de klanten en haar collega’s. Tijdens de tussenevaluatie liet de leidinggevende weten dat ze genoeg had gezien en ze bood haar gelijk een contract aan. Wat ben ik blij voor haar, nu ze zelf ook haar eigen droombaan heeft gevonden.

Wat een mooie afsluiting van de week en van ons traject samen!!

+ berichten

Ik haal altijd veel plezier uit het gezamenlijk uitzoeken waar de kansen en mogelijkheden liggen bij het vinden van leuk werk. Ik ben ervan overtuigd dat als je werk doet wat je leuk vindt en bij je past dat je dit heel lang vol kunt houden.