loopbaanthermometer Nieuwe Koers

Onze online loopbaanthermometer is alweer ruim 200 keer ingevuld en daarom delen we graag een aantal conclusies met jullie:

1. De helft van de vrouwen tussen de 25 en 45 jaar geeft in onze loopbaanthermometer aan geen voldaan gevoel te hebben na een werkdag, boven de 45 jaar is dit zelfs 57%!

Wij werken vanuit de visie: Wij hebben zelf een leuke baan en dat gunnen we jou ook. Een voldaan gevoel na een werkdag hoort daar wat ons betreft helemaal bij. Daarom besteden we hier in ieder traject aandacht aan. Anderen verder kunnen helpen, samen werken met collega’s en doelen behalen zijn een aantal voorwaarden in werk die we vaak voorbij zien komen. Ben jij je bewust wat voor jou belangrijk is om gemotiveerd te blijven in werk?

2. Maar liefst 1 op de 3 vrouwen tussen de 25 en 45 jaar ervaart geen goede balans tussen werk en privé!

In een loopbaantraject onderzoeken we altijd hoe het met jouw balans staat, wat heb je allemaal op je bordje en wat zou je meer willen of juist minder? Is dit een onderwerp waar jij bewust je invloed op pakt?

 3. Hoe ouder je wordt hoe groter het verantwoordelijkheidsgevoel op het werk wordt:

  • Bij vrouwen onder de 25 jaar geeft 50% aan een groot verantwoordelijkheidsgevoel te hebben.
  • Tussen de 25 en 45 jaar geeft is dit 78%
  • Boven de 45 jaar geeft maar liefst 90% aan een groot verantwoordelijkheidsgevoel te hebben!

Groeit jouw verantwoordelijkheidsgevoel maar door? Het is belangrijk om je hier bewust van te zijn, wij onderzoeken graag samen met jou de voordelen en uitdagingen die hierbij horen.

 

Nieuwsgierig naar jouw eigen loopbaanthermometer? Je kunt hem gratis invullen op https://www.loopbaanthermometer.nl/

+ berichten

De klant in beweging krijgen is mijn drijfveer. Door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen wordt het eigen inzicht vergroot en kunnen we doelgericht te werk gaan in het traject. Mijn achtergrond in de NLP maakt mij flexibel in mijn manier van coachen.